Intro

1xStavka a 1xBet: jak projít identifikací UCPIS?

Сайт 1xStavka
[Box_text icon=“B“]Sázkaři s bydlištěm v Ruské federaci se nemohou přihlásit na stránky sázkové kanceláře 1xBet bez použití speciálního softwaru nebo oficiálních zrcadel. O důvodech zablokování portálu jsme psali v článku „Proč je 1xBet v Rusku zakázán?“ Hráči však mohou uzavírat sázky na portálu 1xStavka (1xStavka), který je dceřinou společností 1xBet: má licenci k poskytování služeb v zemi. Abyste mohli začít používat stránky kanceláře, musíte projít identifikací, a to i v TSUPIS. Jak to udělat, se dočtete v článku.[/box_text]

Logo 1xbet
bonus 100 % až do výše 100 EUR

Registrace 1xBetRegistrace 1xBet

Nejlepší alternativní bookmaker, pokud 1xbet nepůsobí ve vaší zemi:

Logo 22bet

100% bonus až do výše 122 EUR

1xStavka a 1xBet: jak projít identifikací?

Mnoho nováčků si plete bookmakery 1xStavka a 1xBet. Jedná se však o dvě různé společnosti: první působí výhradně na ruském trhu, zatímco druhá – po celém světě (v RF je stránka kanceláře blokována). Připravili jsme pro vás stručné srovnání, v čem se 1xBet a 1xStavka liší, které doporučujeme k přečtení. Na základě tvrzení, že se sázkové kanceláře liší, popíšeme proces identifikace v 1xStavka a 1xBet zvlášť.

Proces identifikace u 1xStavka (1xStavka)

Ověření totožnosti na stránkách sázkové společnosti 1xStavka (1xStavka) se provádí v procesu vytváření účtu. Je třeba přejít na registrační stránku a provést 3 kroky: registraci na webu, ověření telefonního čísla a identifikaci. Po vyplnění všech údajů o sobě, svázání telefonního čísla s hráčem je tedy třeba provést ověření dokladu.

Mezinárodní online sázkové kanceláře žádají hráče o zaslání naskenované kopie cestovního pasu, zahraničního pasu, řidičského průkazu nebo o vyfocení dokladu k ověření. V případě 1xStavka se používá jiná mechanika. Pro identifikaci u 1xStavka je nutné využít státní službu, KONTAKT (pro dokončení operace online) nebo přijít do sázkové kanceláře či Svazového salonu. Tímto způsobem sázková kancelář pečlivě kontroluje všechny hráče a není možné využít služeb kanceláře bez předložení pasu.

Регистрация в 1хСтавка

Identifikace u 1xBet

Uživatelé 1xBet nemusí navštěvovat sázkovou kancelář kvůli kontrole totožnosti. A u sázkové kanceláře již téměř žádné sázkové kanceláře nejsou. Společnost již dávno přešla na online sázení. Proto se identifikace u 1xBet provádí také prostřednictvím webových stránek.

sázková kancelář 1xBet nabízí hráčům několik možností pro vytvoření účtu. Po přihlášení k osobnímu účtu byste proto měli vyplnit všechny údaje v kartě, které nebyly zadány při registraci. Svůj profil si můžete zkontrolovat na stránce „Osobní údaje“ po přihlášení k uživatelskému účtu.

Ověření herního profilu se provádí ve fázi výběru peněz*. Uživatel musí zaslat požadované dokumenty prostřednictvím formuláře nebo e-mailu. Do té doby bude operace výběru zmrazena. Po absolvování identifikace v 1xbet má hráč přístup ke všem funkcím sázkové kanceláře.

*V některých situacích může bookmaker po vložení peněz na účet požadovat kopii pasu nebo jiného dokumentu.

Sázkové kanceláře 1xStavka a 1xBet: jak předat identifikaci do TSUPIS?

Legislativa Ruské federace vyžaduje, aby se hráči zaregistrovali u UPIS (zkratka znamená „Centrum pro přenos interaktivních sázek“). Jedná se o finanční organizaci, která je prostředníkem mezi sázejícím a sázkovou kanceláří. K dnešnímu dni existují v Rusku 2 takové organizace – Jednotné centrum UUPIS, se kterým spolupracuje 1xStavka, a Centrum UUPIS založené Kiwi-bank. Jejich úkolem je kontrolovat výhry hráčů a odvádět daně Federální daňové službě.

Единый ЦУПИС

Hráče 1xStavka lze v UUPIS identifikovat jedním z následujících způsobů:

  • Musíte se dostavit do sázkové kanceláře sázkové kanceláře 1xStavka. Musíte si s sebou vzít cestovní pas a vyplnit formulář pro otevření účtu v Centru pro majetek sázkových kanceláří.
  • Podání žádosti na pobočce Eurosetu. Zaměstnanci by měli být informováni o tom, že je nutné projít ověřením dokladů k mobilní kartě NCO. Uživatel obdrží formulář žádosti, který vyplní. Upozorňujeme, že společnost Euroset si za provedení procedury identifikace hráče 1хStavka v UUPIS účtuje poplatek 100 rublů.
  • Ověření dokladů prostřednictvím webových stránek sázkové kanceláře. Za tímto účelem se musí uživatel přihlásit a přejít do sekce „Správa interaktivního sázení“. Po výběru způsobu platby se zobrazí zpráva informující o nutnosti registrace na webových stránkách UBCC. Po přechodu na stránku se otevře aplikace, ve které je třeba zadat telefonní číslo, přihlásit se na webové stránky 1хStavka a přijít s heslem. Po zadání kódu z SMS (bude zaslán na zadané číslo) UUPIS zkontroluje dostupnost účtu na webu sázkové kanceláře a potvrdí profil.

Vezměte prosím na vědomí, že teprve po otevření účtu v UUPIS mohou hráči vkládat peníze na svůj účet na webových stránkách 1xStavka. Osobám mladším 18 let bude registrace herního účtu odmítnuta.

Pokud se hráč zaregistroval na stránkách 1xbet, čímž obešel blokování, nemusí si otevírat účet v UUPIS. Mnoho hráčů proto dává přednost mezinárodnímu portálu před místní sázkovou kanceláří, aby nemuseli platit další poplatky z výher.

Relevantní zprávy