Intro

Jak mohu sázet na 1xBet?

Как делать ставки 1хБет

Navzdory tomu, že webové stránky 1xBet mají intuitivní rozhraní, mohou se nováčci při jejich používání setkat s určitými obtížemi. To se týká mimo jiné uzavírání sázek na 1xBet. A zde nejde o teorii (mnoho užitečných informací o sportovním sázení najdete v naší Škole sázení), ale o samotný postup sázení. Pokud se s tímto problémem potýkáte i vy, hledejte odpovědi v dnešním článku

Logo 1xbet
100% bonus až do výše 100 EUR

Registrace 1xBetRegistrace 1xBet

Nejlepší alternativní sázková kancelář, pokud 1xbet nepůsobí ve vaší zemi:

Logo 22bet

100% bonus až do výše 122 EUR

Jak sázet na 1xBet: dostupné možnosti

Kancelář sázkové kanceláře nabízí uživatelům několik nástrojů pro uzavření sázky. Sázení na 1xBet lze provádět prostřednictvím oficiálních webových stránek (verze pro počítače a mobilní zařízení), mobilní aplikace a programu pro PC. Navzdory různorodosti řešení bude rozhraní každého nástroje podobné. Proto bude pro hráče pohodlné sázet prostřednictvím chytrých telefonů i stolních počítačů. Vzhledem k tomu, že se hráči setkávají s dotazy týkajícími se podávání sázek na různých zařízeních, připravili jsme odpovědi na to, jak všechny nástroje používat. Cesta pro všechny případy však bude velmi podobná. V následujících podkapitolách článku se dočtete více o krocích, které musí hráči při uzavírání sázek provést.

Jak vsadit na webových stránkách 1xBet?

Při použití oficiálních webových stránek 1xBet.com nebo jejich funkčního zrcadla byste měli postupovat podle těchto pokynů:

  1. Přihlaste se do své osobní skříňky (noví uživatelé se musí zaregistrovat na 1xBet.
  2. Přejděte na stránku „Liga“, „Live“ nebo „Cybersport“ a vyberte událost.
  3. Vyberte výsledek pro sázení (zápas, který vás zajímá pro sázení).
  4. Přidejte výsledek na sázkový tiket. Po kliknutí na číselný symbol kurzu se sázka objeví v pracovní oblasti vpravo (tiket).
  5. Zvolte formát sázky: jednoduchá nebo tvořte kombinaci. V prvním případě je nutné zadat výši sázky a případně promo kód, pokud je k dispozici. Poté uzavřete sázku kliknutím na příslušné tlačítko. Pro druhou variantu je nutné na sázkový tiket přidat alespoň jeden další výsledek a vybrat variantu kombinace (expresní, systémová atd.). Poté zadejte částku a uzavřete sázku.

Poté sázka přejde do „Historie sázek“, kde může hráč sledovat výsledek. Sázku je také možné částečně ovlivnit jejím pojištěním nebo prodejem. Делать ставки 1хБет Rádi bychom upozornili, že sázení na 1xBet na mobilní verzi webových stránek je stejné jako na verzi pro stolní počítače. Jediný rozdíl je ve vykreslování obrazovek: rozložení prvků a nabídek. Funkčnost portálu se nemění bez ohledu na zvolené zařízení.

Jak sázet na 1xBet z telefonu?

Podle výzkumné práce Rona Mondelsona pro internetovou publikaci Yogonet.com používá přibližně 70 % sázkařů k příležitostnému sázení svůj mobilní telefon. Nicméně 40 % z nich sází ze svého telefonu neustále. Význam mobilních webových stránek a aplikace 1xBet tedy nelze podceňovat. A sázková kancelář má co nabídnout uživatelům, kteří chtějí sázet na 1xBet ze svého telefonu. Sázení z gadgetů je pohodlné prostřednictvím:

  • Mobilní verze 1xBet. Otevře se automaticky, když z telefonu navštívíte webové stránky 1xBet. Hlavní rozdíly mezi desktopovou a mobilní verzí jsou v menu („Hamburger“ umístěný v pravém horním rohu stránky), v rozložení obrazovek a v navigaci. Jinak je sázení na 1xBet z mobilní verze portálu stejné jako u hlavní verze: přidejte událost na sázkový tiket, zadejte částku, proveďte nastavení a klikněte na „Uzavřít sázku“.
  • mobilní aplikace 1xBet. Můžete si ji stáhnout z oficiálních stránek kanceláře. Aplikace je distribuována zdarma pro zařízení s operačním systémem Android a iOS. Podrobnější informace o uzavírání sázek v mobilní aplikaci 1xBet budou rozebrány v následující části.

Вход в мобильную версию 1xBet

Jak sázet v mobilní aplikaci 1xbet?

Prvním krokem pro tuto možnost je stažení a instalace mobilní aplikace 1xBet. Ta je k dispozici ve dvou verzích: Android a iOS. Program je k dispozici ke stažení na oficiálních webových stránkách/zrcadle nebo v AppStore (pro majitele Apple). Pokyny k instalaci jsou k dispozici také na portálu sázkové kanceláře. Po přihlášení do mobilní aplikace 1xBet hráč přejde do požadované sekce a vybere si sázku. Jakmile se rozhodne pro událost, postupuje stejně jako na webových stránkách. Jediným rozdílem bude design obrazovek.

Jak uzavřít sázku v sázkovém softwaru 1xWin od společnosti 1xBet?

Uživatelé systému Windows si mohou stáhnout sázecí software 1xWin, který jim umožní rychlý přístup k sázení. Je k dispozici ke stažení na stránkách kanceláře v sekci „Desktopové aplikace“. Je znepokojující, že na rozdíl od webových stránek, které mohou být blokovány poskytovateli internetových služeb, budou mít sázkaři možnost uzavírat sázky bez použití VPN. Změna IP adresy a místa připojení se provádí na úrovni softwaru. Po instalaci aplikace 1xWin se hráč musí přihlásit. Dále bude muset postupovat podle stejných kroků jako na webových stránkách. Design softwaru kopíruje webový portál sázkové kanceláře Программа для 1xWin

Jak se naučit sázet s 1xBet?

Mnoho nováčků si myslí, že sázení na 1xBet je otázkou půl hodiny. Stačí si jen vybrat událost a vsadit na základě své intuice. Po prvním neúspěchu a ztrátě bankrollu však uživatelé kanceláře mění svůj názor na sportovní sázení. Ve skutečnosti je sázení na sporty pracné a vyžaduje znalosti a zkušenosti. Pokud jste právě začali svou cestu k sázení u 1xBet, doporučujeme vám přečíst si lekce naší školy sázení. Projdete-li si všechny části, získáte základní znalosti, které vám pomohou získat zkušenosti na stránkách sázkové kanceláře. Dále se už jen musíte naučit analyzovat a experimentovat se sázením. A nezapomeňte, že vyhrává jen ten, kdo umí prohrávat. Nebojte se tedy prohry. Pomohou vám naučit se správně sázet na 1xBet. O tom, že víte, jak správně sázet, bude na našich webových stránkách samostatný článek.

Oblíbené otázky o sázení 1xBet

✅ Jak mohu uzavírat sázky v aplikaci 1xBet?

Abyste mohli začít sázet v aplikaci 1xBet, musíte se přihlásit. Noví uživatelé se tedy musí nejprve zaregistrovat, provést vklad a teprve poté uzavřít sázku. Existuje mírný rozdíl v tom, jak sázet na 1xBet z počítače (desktopová verze portálu a sázkový software) a z telefonu (mobilní verze portálu a mobilní aplikace). Podrobně si o tomto postupu můžete přečíst v tomto článku.

💲 Jaká je minimální sázka na 1xBet?

Mnoho nováčků zajímá, jaká je minimální sázka na 1xBet. Tato hodnota závisí na zvolené měně účtu. Proto můžete minimální sázku zjistit na webových stránkách 1xBet při uzavírání sázky. Například hranice může být 0,3 dolaru, 0,2 eura, 10 rublů nebo 5 hřiven pro uvedené měny.

❔ Jak mohu uzavírat sázky na 1xbet z telefonu?

Sázková kancelář umožňuje hráčům uzavírat sázky na 1xbet z mobilní verze webových stránek a aplikace. V prvním případě stačí přejít na stránku 1xbet.com, design se automaticky přizpůsobí velikosti obrazovky vašeho přístroje. Ve druhém případě si musíte stáhnout mobilní aplikaci z portálu sázkové kanceláře. Každá z těchto možností je v článku podrobně popsána.

Relevantní zprávy