Intro

Co je to promo kód 1xBet a jak ho mohu použít?

Что такое промокод 1xBet
Nováčci, kteří podnikají první kroky v oblasti sportovního sázení, se snaží vybrat si bookmakera, který jim může hned od začátku nabídnout nejlepší podmínky. sázková kancelář 1xBet získala od hráčů mnoho pozitivních ohlasů díky slušnému vstupnímu bonusu. A vzhledem k tomu, že jej lze zvýšit pomocí promo kódu 1xbet, kancelář bude určitě zajímat nové sázkaře. O tom, co znamená promo kód, jak ho získat, kde ho zadat a kde ho použít, bude pojednáno v tomto materiálu

Logo 1xbet
bonus 100 % až do výše 100 EUR

Registrace 1xBetRegistrace 1xBet

Nejlepší alternativní sázková kancelář, pokud 1xbet nepůsobí ve vaší zemi:

Logo 22bet

100% bonus až do výše 122 EUR

Co znamená promo kód 1xBet?

V jednom z článků na našich webových stránkách jsme již psali, co je to promo kód 1xbet. Hráči však mají tolik otázek na téma získání dodatečných odměn od sázkové kanceláře. Proto jsme se rozhodli shromáždit všechny otázky o tom, jak používat promo kód 1xBet. Některé informace najdete ve výše uvedeném materiálu, zbytek najdete v tomto článku.

Začněme od základů – definice promo kódu v sázení. Ve sportovním sázení je promo kód posloupnost čísel a písmen, která hráči umožňuje získat od sázkové kanceláře dodatečnou odměnu. Kód je třeba zadat do políčka při zakládání účtu, účasti v promo akci nebo při podání sázky. Propagační kód tak hráči poskytuje bonusy v podobě peněz navíc, sázek zdarma, vyšších kurzů atd.

Nyní, když víte, co je promo kód 1xbet a co dává, musíte zjistit, kde ho získat a jak ho použít.

Kde mohu získat promo kód 1xBet?

Sázková kancelář 1xbet používá různé marketingové nástroje k přilákání nových uživatelů a popularizaci značky. Hráči, kteří využívají služeb společnosti, se mohou stát jejími partnery. Právě oni mají k dispozici speciální promo kódy, které poskytují příležitost získat více peněz za první vklad.

Chcete-li najít speciální kód, musíte navštívit partnerské stránky, například přejít na naši recenzi sázkové kanceláře 1xbet. Jsme také oficiálními zástupci sázkové kanceláře a poskytujeme našim čtenářům kód pro nováčky. Promo kód STAVKAWIN by měl být použit při registraci, abyste získali až 30 dolarů na svůj bonusový účet (nebo ekvivalent v místní měně).

Tímto způsobem již máte skutečný promo kód 1xbet, který můžete bezpečně použít na webových stránkách sázkové kanceláře.

Промокод 1хБет (1xBet)

Jak mohu použít promo kód 1xBet?

Podle podmínek sázkové kanceláře mohou promo kód 1xBet používat pouze noví hráči. Pokud měl uživatel dříve profil na hazardním portálu a poté jej smazal, promo kód mu při nové registraci neposkytne bonus. Kromě toho noví hráči, kteří zapomenou použít promo kód 1xBet, nebudou moci požádat o zvýšený uvítací bonus.

Proto, pokud ještě nemáte profil na stránkách kanceláře, doporučujeme postupovat podle těchto kroků, abyste získali dodatečnou odměnu:

  1. Zkopírujte kód STAVKAWIN z našich webových stránek a klikněte na registrační tlačítko 1xBet.
  2. Vyberte si jeden z nabízených způsobů registrace. Ujistěte se, že je k dispozici pole s promo kódem. O tom, jak vyplnit registrační formulář 1xBet, jsme psali již dříve.
  3. Do speciálního pole zadejte kód STAVKAWIN.
  4. Dokončete registraci na webových stránkách sázkové kanceláře.

Pokud jsou všechny kroky provedeny správně, hráč obdrží dodatečné finanční prostředky při vkladu nad 130 USD nebo ekvivalent v místní měně.

Jak vytvořím promo kód 1xbet?

Kromě uvítacího bonusu uvedeného v předchozí části dává 1xbet hráčům možnost získat další promo kódy. Ty lze použít pro hazardní hry (freespiny) a sázení na sportovní a kybernetické sporty (freebety). Všechny nabídky naleznete v části „Promo“ – „Přehlídka promo kódů“.

Aby bylo možné vytvořit promo kód 1xbet, musí sázkař nashromáždit dostatečný počet bodů. Minimální počet bodů pro výměnu za promo kód je 50. Může se jednat například o promo kód pro bezplatnou sázku na basketbal s kurzem alespoň 1,8 nebo jedno otočení v Lucky Wheel. Na stránce „výloha s promo kódy“ je k dispozici více než 30 nabídek.

O tom, jak získat body pro vytvoření promo kódů 1xBet, si povíme v samostatném článku.

Jak zkontrolovat promo kód na 1xBet?

Tuto otázku stojí za to rozdělit na dvě části. Sázková kancelář nabízí hráčům vstupní bonus a partnerům další promo kód pro zvýšení částky za první vklad. Neexistuje žádný způsob, jak takový promo kód zkontrolovat. I když ho při zakládání účtu zadáte do políčka „Promo kód (pokud existuje)“, nezobrazí se, zda je aktivní, nebo ne. To, zda je kód aktivní, zjistíte až po provedení vkladu: Pokud jste vložili 130 nebo více dolarů a na bonusový účet vám přijde ještě 130 dolarů, pak byl kód platný.

Проверить промокод 1хБет

Pokud sázkař vytvořil promo kód 1xbet pomocí svých bodů nebo obdržel bonus od kanceláře, měli byste přejít do sekce Promo – Promo Code Showcase. Poté klikněte na tlačítko Zkontrolovat promo kód a zadejte bonus do řádku. Zde může hráč zjistit informace o promo kódu a také si prohlédnout historii svých kódů.

Další otázky na téma „Co je to promo kód 1xBet?

📥 Kam zadat promo kód 1xBet?

Chcete-li od bookmakera získat další odměny, měli byste při registraci zadat promo kód 1xbet. V nabízených možnostech pro vytvoření účtu (kromě sociálních sítí a messengerů) je pole „Promo kód (je-li k dispozici)“. Zde by měl hráč zadat dostupný promo kód 1xbet.

✅ Jak mohu aktivovat promo kód 1xBet?

Hráč nemusí dodatečně aktivovat promo kód u 1xbet. Stačí zadat správný kód do příslušného pole při registraci. Je také třeba dokončit postup vytvoření účtu a aktivovat jej.

Jak zadám promo kód v 1xBet na svém telefonu?

Proces použití promo kódu 1xbet při vytváření účtu na webu z telefonu se neliší od verze pro stolní počítače. Možnost registrace z mobilní aplikace se bude lišit. Je zde však také pole pro zadání speciálního kódu.

➡️ Jak mohu sázet s promo kódem 1xBet?

Jakmile hráč vytvoří promo kód 1xbet pro sportovní událost v „Promo Code Showcase“, může jej použít při uzavírání sázek. Za tímto účelem vyberte událost, pro kterou byl bonus vytvořen. Poté je třeba při uzavírání sázky zadat kombinaci písmen a číslic do pole „Promo kód“. Upozorňujeme, že pole s částkou sázky musí být prázdné. V opačném případě se bookmaker 1xBet rozhodne místo aktivace freebetu peníze odečíst.

Relevantní zprávy